Untitled
31 jan 2014
week 33: 24 t/m 30 januari

Laura was op 24 januari ’s ochtends wat huilerig. Toen het tijd was voor haar fruithap sliep ze nog. Omdat ze gisteren ook niet helemaal zichzelf was, heb ik haar niet wakker gemaakt. Ze werd pas rond de middag wakker. Ik heb haar een boterham met jam gegeven, die ze erg lekker vond, heb haar gevoed en daarna is ze weer gaan slapen. Haar fruithap heb ik haar ’s middags pas gegeven, toen we bij tante Maartje en Eline op bezoek waren. Ook daar was Laura hangerig. Ik heb haar thuis getemperatuurd en toen had ze 39,6. Omdat ze van haar avondeten maar een klein beetje op had, heb ik haar later op de avond nog een keer extra gevoed. Toen had ze 39,1.
Op 25 januari was de koorts nog wat verder gezakt naar 38,6. Laura is weer wat levendiger dan gisteren. Ze heeft wel veel geslapen, maar als ze op was, heeft ze ook fijn gespeeld. Haar avondeten had ze helemaal opgegeten. Toen Laura in bad ging, had ze 38,7. Vanwege de koorts heb ik haar ook vandaag nog een keer extra gevoed, zodat ze zeker genoeg zou drinken.
Laura had op 26 januari ’s ochtends nog 37,4 en ze is weer helemaal “de oude”. We zijn ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo geweest. Laura heeft fijn gespeeld met de babygym; ze rammelde er flink op los. Later kwamen ook tante Monique, Esther en Lars. ’s Nachts was Laura erg onrustig. Ik heb haar rond 00.30 uur gevoed, toen ze erg hard huilde.
Op 27 januari was Laura ook om 04.30 uur weer erg overstuur. Ook toen heb ik haar gevoed. Ze had geen vieze luier en geen koorts (zelfs maar 35,8). Ik vind het lastig wat ik moet doen als Laura zo onrustig is. Voeden is niet de beste oplossing, daar moet ze niet aan wennen, maar Bas krijgt ook altijd een slokje drinken als hij wakker wordt. De fruithap en het avondeten gingen goed vandaag, maar toen ik haar een boterham wilde geven, was Laura weer onrustig. Het heeft dan ook lang geduurd voordat ze die eindelijk op had. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Oma Van Mierlo was op 28 januari jarig. Na het middagdutje van Bas zijn Laura, Bas en ik naar oma gegaan. Laura heeft bij verschillende mensen op schoot gezeten en ze vond het allemaal wel prima, totdat ze honger kreeg. Na haar voeding heeft Laura lekker boven in het ledikantje geslapen. Na het avondeten ben ik met Bas en Laura weer naar huis gegaan.
Op 29 januari kwam Carina op bezoek. ’s Middags zijn we voor het eerst sinds Bas zindelijk is weer naar de winkel gewandeld.
We zijn op 30 januari bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative